در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام.خسارت تاخیر حدود7ماهه درپرداخت دیه 170ملیونی چقدر میشود؟وبرای پیگیری دریافت خسارت تاخیر چه بایدکرد؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

برای اینکه مشمول دریافت خسارت تاخیر تادیه باشید باید رای دادگاه فطعی شده باشه . بعدازاون اگر پرونده خسارت رو تشکیل داده باشید بیمه گر موظفه ظرف ۲۰روز خسارت رو پرداخت کنه . بعد از پایان مهلت ۲۰ روز شما میتونید مطالبه خسارت تاخیر تادیه رو طی دادخواستی به شورا یا دادگاه عمومی تقدیم کنید.

مع الوصف مبلغ خسارت شما بنا به ارقامی که ذکر کردید  مبلغ ۱۷میلیون و ۸۵۰هزار تومان میشه