در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (260 امتیاز)
شخصی که بمدت یک ماه آزمایشی در شرکتی کار کنه و شرکت از ماه بعد واسش بیمه رد کنند ، آیا دوره آزمایشی هم باید بیمه رد بشه حتما و اگر شخص شکایت کنه به اداره کار، آیا به کارگر حق داده می شود و اون یک ماه هم بیمه رد میکنند واسش؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
افراد از روز اولی که مطابق قانون کار مشمول این قانون شده و با تعاریف مواد ۲ و ۳ قانون کار «کارگر» تلقی شوند می‌بایست نزد سازمان تامین اجتماعی توسط کارفرما «بیمه اجباری» شوند.

لازم به ذکر است عنوان قرارداد کارگری نظیر پاره وقت/ کارمعین/ ازمایشی تاثیری در انجام تکلیف کارفرما در خصوص بیمه ندارد به این معنی که ایشان موظف است که شما را بیمه نماید.

هر مدتی که کارگر کارکرد داشته باشد و کارفرما ایشان را بیمه نکرده باشد، با تقدیم دادخواست در اداره کار مربوطه قابل پیگیری و انجام است. برای اثبات ادعای خود مبنی بر کارکرد در ایام مدنظر لازم است مدرکی از قبیل قرارداد، فیش حقوقی یا پرینت واریز حقوق به حساب را به هیات های مستقر در ادارات کار ارائه دهید تا تصمیم گیری در خصوص پرونده شما به عمل اید.

برای راهنمایی های بیشتر می توانید فرم مشاوره تلفنی را تکمیل و منتظر تماس همکاران ما باشید. سپاس