در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

آیا قرارداد کار آزمایشی فقط برای قرارداد کار دایمی هست یا در قرارداد کار موقت نیز مورد قبول هست ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام به استناد ماده ۱۱ قانون کار

طرفین می توانند با توافق یکدیگر مدتی را به نام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. در خلال این دوره هر یک از طرفین حق دارد، بدون اخطار قبلی و بی آنکه الزام به پرداخت خسارات داشته باشد، رابطه کار را قطع نماید. در صورتی که قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود.

 تبصره - مدت دوره آزمایشی باید در قرارداد کار مشخص شود. حداکثر این مدت برای کارگران ساده و نیمه ماهر یک ماه و برای کارگران ماهر و دارای تخصص سطح بالا سه ماه می باشد.این دوره هم برای کارگران با قرارداد دایم وهم کارگران با قرارداد موقت مورد پذیرش وقانونی است .