در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام

آیا کاهش یا افزایش سرمایه فوت به هر علت روی اندوخته تاثیر دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا" داشتن و یا نداشتن هر پوشش بیمه ای در بیمه های عمر و یا کم و زیاد بودن این پوششها در میزان اندوخته بسیار موثر بوده و رابطه مستقیمی با میزان اندوخته دارد.

در اصل این دو دقیقا" رابطه معکوس با یکدیگر دارند،به این معنی که هر چه میزان پوششها بیشتر باشد،اندوخته آن کاسته خواهد شد.

اما در نظر داشته باشین که داشتن این پوششها برای افراد هست که باعث میشه افراد در مواجهه با بحرانها در سلامتی خود،از داشتن این پوششها لذت برده،آرامش را برای خود و خانواده بارمغان بیاورند و حتما" در هنگام ثبت نام،بیمه نامه را با پوششهای کامل ثبت نام نمیاند.

با تجدید احترام