در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام ببخشید سوالی خدمت شما داشتم

 سوالم درباره بیمه عمر هست اول اینکه می خواستم بدونم مزایایه بیمه عمر و سرمایه گذاری چیه؟ دوم ایا برای من که می خواهم ماهی هشتاد هزار تومان ماهانه بدم بعدازبیست سال چه مزیتی داره ممنون می شم راهنمایم کنید
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی،جناب آقای حردانی سلام،سال نو بر شما مبارک باد.

مزایای بیمه عمر داشتن پوشش هایی هست که بجز این بیمه نامه،شما در هیچ بیمه نامه دیگری آن را نخواهید یافت.

نه در بیمه تامین اجتماعی،نه در بیمه های تکمیلی و نه حتی در سپرده های بانکی.

ضمنا" بجز پوششهای بیمه ای،به حق بیمه شما سود تعلق خواهد گرفت( بخش پس اندازی،یا قلک بیمه نامه) که از این بخش شما میتونی تا 90% از اون مبلغ رو بدون نیاز به ضامن،با فقط 4% کارمزد و بازپرداخت 3ساله،به دفعات وام دریافت و سپس به قلک بیمه نامه تون پس بدین!!! که این به خودی خود،فرهنگ پس انداز کردن رو هم در بین افراد جامعه توسعه و قوت خواهد بخشید.

بعد از 20یا 30سال پولی که شما پرداخت کردین(حق بیمه تون) بهمراه سودی که بهش تعلق میگیره به شما بازپس داده خواهد شد و یا بصورت حقوق و مستمری میتونین آن را دریافت کنین و هر چقدر که مدت بیمه نامه تون بیشتر باشه،میزان دریافتی شما و بهره مندی تون از پوششهای متنوع بیمه ای برای تان بهتر خواهد بود.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر لطفا" فرم زیر را پر نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

با تجدید احترام.