در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام و عرض ادب خدمت سرور مُعزّز و دانشمند.

اینجانب الان ۴۰ چهل سال سن و ۵ سال سابقه بیمه(کار در کارگاهها) دارم.

اگر ۲ سال بیمه خدمت سربازی رو هم بخرم مجموعا ۷ سال سابقه بیمه را دارا خواهم بود. اگر از همین امروز بیمه تامین اجتماعی رو خودم پرداخت کنم(خویش فرمایی) ، اولین فرصت برای بازنشستگی ام چندسالگیم خواهد بود!؟ و آن وقت حقوق چند روز در ماه را دریافت خواهم نمود!؟ قبلا از پاسخگویی شما استاد عظیم الشان نهایت سپاس و قدردانی را مینمایم.

تمنا دارم پاسخ بفرمایید که سخت محتاج راهنمایی ارزشمندتانم.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام برای آقایان ۶۰سال سن وبالای ده سال سابقه یا اینکه ۳۰سال سابقه و۵۰سال سن یا ۳۵سال سابقه بدون شرط سنی یا اینکه ۲۰سال مدام در مشاغل سخت وزیان آور بدون شرط سنی یا ۲۵سال متناوب در مشاغل سخت وزیان آور