در بازنشستگی و مستمری توسط

با سلام و خسته نباشید . اگر در هنگام استخدام در ادارات دولتی ، شخص سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد ، در این صورت با رسیدن شخص به سن بازنشستگی (60 سال) و داشتن 20 سال سابقه کلی پرداخت حق بیمه ( با احتساب سوابق بیمه ای قبل از استخدام ) ، آیا حقوق کامل 30 روزه به او تعلق می گیرد؟  لطفا" پاسختون رو در مورد بازنشستگی آقایان مرقوم فرمایید. با تشکر

1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام با 20 سال سابقه پرداخت بیمه فقط می توانید 20 روز حقوق دریافت نمایید ولی این حقوق نباید از حداقل های وزارت کار کمتر باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی