در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من چند سال تویه یه مغازه کار کردم اما بیمه نشدم خواستم بدونم اگه بخوام سابقه بیمه رو بگیرم به ازای هر ماه کارفرما چقدر باید پول بده با تشکر

میخوام بدونم هزینه هر ماه سابقه بیمه چقدر میشه اگه من از کارفرما شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورت اثبات رابطه کاری ، کارفرما باید حق بیمه معوق را به نرخ سال جاری پرداخت کند.