در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید بنده در تصادفی بودم سال 95 در نهایت دادگاهی اینا سال پیش تموم شد اخرین ماه سال پیش ماه11و 12 نامه نهایی به بیمه ارسال شد حالا می خواستم ببینم اول چقدر زمان می بره الان حدودا یه ماه بیشتره شایدم نزدیک دو ماه حدودا هنوز جوابی دریافت نکردیم می پرسم میگن چون 3 نفر فوتی داشتیم به همین دلیل مجموع 12 نفر بودیم با فوتی ها
جواب داده گاه هم این جوری بود
یک درصد دیه کامله بابت پارگی پیشانی حارصه و دو درصد دیه کامله بابت پارگی پل بینی دامیه
در جمع دیه بنده چقدر میشه ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

عرض تسلیت و تعزیت بنده رو پذیرا باشید

رای دادگاه پس از گذشت ۲۰روز از ابلاغ به طرفین درصورت مصونیت از اعتراض قطعیت پیدا میکنه و پس از ۲۰روز از تاریخ قطعیت بیمه گر موظف به پرداخت خسارات و دیات به زیاندیدگان است البته به شرط اینکه شما تشکیل پرونده خسارت کرده باشید .

دیه شما با وصف بالا ۳درصد دیه کامله و معادل ۶میلیون و ۹۳۰ هزارتومان است