در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
باسلام. ازیک شرکت خصوصی فاقد طرح طبقه بندی مشاغل بازنشسته شدم. درشرکت مربوطه اضافه کاری ثابت به مدت چندین سال داشتم که به عنوان ترمیم حقوق بود(مدیراجرایی بودم). ایا اضافه کارمربوطه طبق قانون کار درمحاسبه سنوات پایان خدمت لحاظ می شود؟اگرمی شود ماده مربوطه کدام است؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که مبلغ مذکور با عنوان اضافه کاری به شما پرداخت می شده ، جزو مزد ثابت محسوب نمی شود و حق سنوات شما بر اساس دستمزد ثابت قابل پرداخت می باشد. اما اگر این مبلغ فرضاً به عنوان فوق العاده شغل ، حق سرپرستی ، حق جذب و ... پرداخت شده باشد بایستی در محاسبه حق سنوات لحاظ گردد.