در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
در شرکتی 3 ماه به صورت آزمایشی مشغول به کار بودم و در آن سه ماه حقوق و بیمه را منظم دریافت کرده ام اما بعد از اتمام قرارداد آمازیشی به مدت 2 ماه و 17 روز بدون قراداد و بدون دریافت حقوق فعالیت داشته ام و بازرس اداره کار هم تایید کرده است آیا این کارکرد منجر به قرارداد دائم می گردد؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
قرارداد دائم که نه. ولی احتمالا به مدت قرارداد آزمایشی بصورت ضمنی تمدید شود و پس از آن در صورتی که بازهم قرارداد نداشته باشید و همکاری ادامه داشته باشد ، قرارداد شما دائم تلقی خواهد شد.