در دیه و بیمه خودرو توسط (51,790 امتیاز)
حالا که تهیه الحاقیه افزایش تعهدات به خاطر تغییر سال حذف شده بازهم  نیازی به دونستن ماه های حرام هست؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)

بهترین پاسخ
درود بر شما

اول اینکه ماه های حرام (رجب_ذی القعد _ذی الحج_ محرم  )  می باشند و درصورتی موجبات تغلیظ دیه مرد مسلمان میشود که
1. سانحه منجر به فوت  در ماه حرام واقع شود
2. فوت متوفی در یکی از ماه های حرام واقع شود
فقط و فقط اجتماع دوشرط فوق موجبات تغلیظ دیه را فراهم میآورد
اما شاید با حذف الحاقیه ها توسط بودجه بندی تیم آکچویری بیمه مرکزی از بیمه ثالث که به صراحت در قانون بیمه ثالث 95 ذکر شده است نیازی به دانستن ماه حرام و تهیه الحاقیه افزایش تعهدات نباشد
اما بخاطر داشته باشیم که مستند به ماده 14 قانون یاد شده در سوانحی که منجر به فوت میگردد اگر سانحه در اثرارتکاب راننده مسبب به یکی از تخلفات حادثه ساز باشد جریمه 10 درصدی از راننده دریافت خواهد شد .
یعنی پرداخت 31میلیون جریمه بجای 23 میلیون جریمه