در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
باسلام.آیا صندوق تامین خسارت بدنی میتواند در صورتی که راننده در زندان هستش و علاوه بر آن بی کس وکار و ندار هست و نخواهد وثیقه وتضمین جهت پرداخت مابه تفاوت نداشتن الحاقیه بیمه ندهد ،صندوق خسارت را پرداخت میکند یانه اول وثیقه وتضمین میگیرد بعد پرداخت میکند خواهشمند است راهنمایی و جواب بدهید ...خیلی خیلی ممنون ...
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
بله پرداخت خواهد کرد

مدارک مورد نیاز جهت اعلام خسارت وتشکیل پرونده برای مشمولین ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون بیمه شخص ثالث به شرح زیر است :
۱-تکمیل فرم تقاضا(اعلام) خسارت
۲- گزارش/گزارش ‌های کلانتری یا پاسگاه انتظامی حوزه حادثه در مورد علت و چگونگی حادثه ، تنظیمی جهت دادسرا.
۳- کروکی افسرکاردان فنی در مورد علت اصلی تصادف (در صورتی‌که ترسیم شده است).
۴- نظریه کارشناس/کارشناسان رسمی دادگستری در مورد علت اصلی تصادف (در صورت وجود).
۵-برگه‌های بازجویی طرفین حادثه (شامل مصدوم/اولیاء دم متوفی، راننده مقصر، شاهدان).
۶- نظریه/ نظریه‌های پزشک قانونی در مورد معاینه مصدوم / متوفی.
۷- قرار/ رأی/ رأی‌های صادره.
۸- جواز دفن یا رونوشت خلاصه فوت متوفی(صادره از اداره ثبت احوال).
۹- فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی مصدوم/ متوفی(اگر سن مصدوم کمتر ۱۸ سال باشد، فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی ولی یا ولی قهری یا قیم مصدوم و فتوکپی برابر اصل قیم‌نامه).
۱۰- چنانچه مقصر حادثه شناخته شده باشد، فتوکپی تمام صفحه‌های شناسنامه و کارت ملی مقصر.
۱۱- فتوکپی سند یا کارت وسیله نقلیه مقصر حادثه

این مدارک را به بیمه ایران تحویل. دهید