در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر اینجانب که عابر پیاده بوده راکب موتورسیکلت با ایشان تصادف نموده که باعث شکستن لگن و بستری میشه و ۶۷ساله میباشد که بعد از دو ماه بستری در بیمارستان و داشتن دیابت و آنژیو گرافی از قبل فوت نمودند(بعلت بستری تصادف و عدم تحرک با یبوست مزمن طولانی وعفونت خونی طبق آزمایشات دچار شدن) و پرونده اش تصادفی میباشد و مدارک کامل.دادگاه دستور کالبد شکافی علت فوت را به پزشکی قانونی داده که دو ماهه فعلا جواب علت( تامه فوت) ارایه به دادگاه نشده میخام بدونم وکلا میگن اگه علت کوچکی هم ربط داشته باشه دیه فوت میدن آیا درسته یا درصد تعیین میکنن.د ر صورت اعتراض به نظریه پزشکی قانونی مثمر ثمر هست؟نیاز به وکیل دارم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تسلیت و تعزیت بنده رو پذیرا باشید

درصورت وجود رابطه بین فعل مرتکب و علت تامه فوت علاوه بر دیه فوت متوفی ، دیه و ارش صدمات وجراحات هم بهشون تعلق و به ورثه پرداخت میشود

درصورت نیاز تیم بیدبرگ پاسخگوی سوالات شما خواهد بود