در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام به کارشناسان محترم وبا تجربه بنده 3ماه با خودری خودم که با برخورد به تیر چراغ در جاده که باعث واژگونی خودرو شد که من از قسمت ابرو که پاره شده و شکستگی مچ پا که با پیچ و مهره جراحی شده و شکستگی ساق پا که قطحه ای میباشد و در بیمه تشکیل پرونده دادم گوپنمم بریدع شده نظریه پزشک قانونی هم دادم همه مدارکمم کامله میخواستم ببینم بعد از بهبودی دیه بهم تعلق میگره ممنونم ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام بله به شما تعلق مي گيره و اگر بيمه كر با بهانه هاي واهي از پرداخت خسارات استنكاف نمايد با طرح شكايت حقوقي توسط وكيل متخصص بيمه اي قابل پيگيري و وصول خسارات مي باشد