در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

پدرم کارگر نانوایی است و از سال۷۵ به صورت رسمی بیمه شده البته قبلا هم ۳ سال بیمه پرداخت شده است ولی از سال ۷۵ به بعد کارفرما سه ماه بیمه ۲۰ روز یک ماه ۱۵ و...مثلا توی یک سال ۲۴۰ روز پرداخت کرده الان تکلیف ما چیه؟ چکار باید بکنیم؟ آیا قانونی هست که کار فرما رو به پرداخت تمام  و کمال بیمه مجبور کنه؟ممنون که من رو رهنمایی می کنید.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام اگر شما بتوانید ادعای خود را ثابت کنید بله کارفرما وظیفه دارد تمام عیدی معوقه رو واریز نماید