در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده حدود سه سال مشغول کار در یک شرکت بودم با قرداد مستقیم با کار فرما بعد از سه سال بخاطر عدم نیاز بنده رو بیرون کردن برای بیمه بیکاری اقدام کردم گفتن باید بیمه یک سال آخر کارت کامل باشه ولی سه ماه وسط از سال آخر کارم بیمه برام رد نشده در صورتی که قرار داد دارم و تا پایان قرار داد کار کردم از طریق تامین اجتماعی شکایت کردم بعد از 8 ماه التماس و بدو بدو بیمه به کار فرما اعلام بدهی کرده ولی کارفرما حاضر به پرداخت بیمه نیست و آخرین حرف بیمه این بود که ما نميتونیم بخاطر شما شرکت رو تعطیل کنیم و کار فرما رو زندانی کنیم لطفا تشریف ببر و منتظر باش تا ببینم کی بیمه شما واریز میشه این حرف رو خوده رئیس بیمه گفتن لطفا اگه راهی هست من رو راهنمایی کنید اگه مراجع بالاتر هست بگید تا کمک بگیرم . ممنونم
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
عرض ادب

ضمن تبریک سال نو

هیات مطالبات سازمان تامین اجتماعی پس از ثبت نامه اجرای احکام مبنی بر واریز حق بیمه توسط کارفرما موظف است دو جلسه تشکیل دهد و رایی مبنی بر الزام کارفرما به پرداخت میزان جریمه و اصل حق بیمه صادر نماید. پس از آن در صورت قطعیت رای سازمان و عدم پرداخت کارفرما سازمان ملزم است نسبت به انسداد حساب بانکی کارفرما یا توقیف اموال به میزان مبلغ قطعی شده در رای اقدام نماید. لازم به ذکر است در صورتی که درخواست بیمه بیکاری دارید این موضوع منوط به ادامه پیگیری های جنابعالی است.

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر می توانید فرم مشاوره تلفنی سایت بیدبرگ را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.