در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام‌ . من مغازه گلفروشی دارم کد کارگاه هم‌ندارم یه کارگر دارم ۴ ساله پیشم کار میکنه . عیدیشو میدم هر سال روزی ۷۰ تومن هم حقوق میگیره ماهی چهار روز مرخصی داره . ولی بیمش نکردم . میخواستم بدون اگه از اینجا بیرون رفت میتونه شکایت کنه یا نه ؟ اگه ازش امضا بگیرم‌چی ؟ چون از روز اول قرار نبود بیمش کنم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که کارگر بتواند ادعای مدت کارکرد خود را اثبات کند می تواند جهت عدم پرداخت بیمه هم اقدام کند.