در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید .

من به صورت نیمه وقت منشی و نرس دندون پزشکی بودم.هر روز ،4ساعت که بیشتر اوقات به 5ساعت هم میرسید .حقوق رو 400در نظر گرفته بودن ولی برای ماه اول دوهفته کاروزی بدون اطلاع خودم برام حساب کردن و 200دادن.ماه دوم رو هم 300بهم دادن بدون هیچ دلیلی در صورتیکه من حتی بیشتر از ساعت کاریم کار کردم .ایا میتونم شکایت کنم از ایشون هم برای حقوق وندادن حق اضافه کاریم و هم بیمه ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام بله میتوان ادعا نمود وشکایت کرد حتی دوره کارآموزی هم باید شما بیمه میشدید