در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلان من منشی مطب هستم قراره از این ماه بیمه برام رد کنند من ۱۲روز سرکار میگرم ۱۲ تا ۱۴ساعت حق بیمه کامل به من تعلق میگیره؟ اگر میگیره چقدر هست و من چقدر باید حقوق بگیرم ممنونتون میشم برام توضیح بدین و فرق بیمه کامل با قانون کار چیه؟
1 پاسخ
توسط (6,620 امتیاز)
با سلام. کارفرما می تواند بصورت کامل حق بیمه شما‌ را پرداخت نماید و هم‌ اینکه بر اساس میزان ساعات کاری شما حق بیمه پرداخت کند. کارفرما الزامی به پرداخت حق بیمه شما بصورت کامل ندارد و این موضوع توافقی است. اگر حق بیمه بصورت ساعتی پرداخت شد، شما می‌توانید بصورت جداگانه مبلغ مابقی روزها را پرداخت نمایید