در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما کارشناسان محترم و زحمت کش بیدبرگ:

من بهمن 96 ماشینمو بیمه شخص ثالث کردم،حالا سوالم اینه از شما چون نرخ دیه در سال 97 افزایش پیدا کرده خدای ناکرده اگه در سال 97 من با عابری تصادف کنم و ایشان فوت کنن بیمه جوابگوی دیه کامل ایشان خواهد بود?

ممنون میشم جواب بدین
2 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
با استناد به ماده 8 قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب سال 1395 بیمه گذار موظف به اخذ الحاقیه نمی باشد .

همچنین مطابق ماده 13 قانون فوق الذکر ، شرکت بیمه گر مکلف است خسارات بدنی اشخاص ثالث را به قیمت یوم الادا پرداخت نماید .

با تشکر

محمد هدایتی راد

کارشناس حقوق بیمه