در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام میشه بیمه بنده رو با توجه به شرایط سوابق و قانون جدید اکر شامل بنده میشه حساب کنید

من ماشین خریدم ..پراید مدل90 که بیمه نامه شش سال تخفیف دارم الان بهم میگن مالک قبلی درسال 95 سیزده میلیون خسارت جانی داشته و بعد از دو بار تمدید  بیمه نامه تازه متوجه شدن در سال 95 خسارت داشته وتخفیفاتش رو حذف نکردن گناه من چیه و الان با بیمه که روش نوشته شش سال تخفیف که کوتاه مدت شش ماهه بوده این بار تمدیدش کنم چطوری محاسبه میشه یعنی حق بیمه من با توجه به شرایطی که توصیح دادم چقدر میشه..الان که تخفیفات رو حذف کنید به چه صورت محاسبه میکنید ممنون از شما لطفا راهنمایی بفرمائید...خواهش میکنم جوری توضیح بدین که من متوجه بشم ممنون ممنون ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

از صاحب قبلی خودرو می توانید شکایت کنید و خسارت تغییر وضعیت تخفیفات بیمه شخص ثالث خودرو را مطالبه کنید.

از این بابت که این راننده می دانسته که یک پرونده خسارتی دارد ولی این حقیقت را از شما پنهان کرده و با این وجود، مستلزم جبران خسارت شما است.