در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)

با سلام

  1. سوال اول من این هست من 5 روز استعلاجی بدلیل مشکل ترک دنبالچه گرفتم ایا این 5 روز سه روزش با کارفرماست و دوروزش با بیمه هست ?یا کلا 5 روز با بیمه هست غرامت?
  2. من پنجشنبه اینطور شدم و چون پزشک عمومی در اورژانس بیمارستان هست و ارتوپد نیست من یه گواهی یک روزه گرفتم برای پنجشنبه از پزشک عمومی اورژانس و شنبه رفتم پیش ارتوپد و او نیز 4 روز برای من استعلاجی نوشت ایا گواهی پزشک اورژانس که عمومی هست مورد تایید هست چون هیچ متخصصی ارتوپدی نیست و من میتونم از دو پزشک استعلاجی بگیریم
  3. ایا 5 روز مرخصی استعلاجی بیمه تایید میکنه یا باید ببرم پیش پزشک معتمد تامین اجتماعیو اینکه من و بردن اورژانسی بیمارستان نه با امبولانس و دکتر عکس رادیولوژی نوشت و امپول زدن ایا تاثیری دارد در غرامت ?

 ادمین:  در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

پرداخت حقوق مدت استراحت پزشکی به عهده تامین اجتماعی است که تحت عنوان غرامت دستمزد به کارگر پرداخت می گر دد