در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام ،من در مغازه ای یکسال کار میکردم قرارداد من تا 8/12/96 بود. الان کارفرما مدارک مرا که شناسنامه و کارت ملی و سفته 5میلیونی که نزد او امانت بوده را نمیدهد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم. ضمنا بفرمایید ایا عیدی باید به من بدهد یا خیر من الان در انجا کار نمیکنم.

تشکر از فرصتی که گذاشتید موفق باشید.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
عیدی و پاداش به نسبت کارکرد سال به شما تعلق می گیرد. در خصوص عدم عددت مدارک ، اگر رسیدی از کارفرما دارید باید از طریق دادگستری اقدام کنید.