در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
من بهمن ماه شروع به کار در وزارت بهداشت درمان نموده بصورت پیمانی ولی دیماه صاحب فرزندی شده بودم برای دریافت مرخصی زایمان به مشکل برخورد نموده ام و میگویند چون قبل از استخدام زایمان نموده اید مرخصی زایمان به شما تعلق نمیگیرد . لطفا راهنمایی بفرمایید.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

با سلام مرخصی زایمان به کسی تعلق میگیرد که یکسال قبل از زایمان دارای پرداخت ۶۰روز حق بیمه باشد