قبل در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (24,280 امتیاز)
شرایط استفاده از مرخصی استعلاجی تامین اجتماعی قبل از زایمان به چه صورت است.
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)

بهترین پاسخ

ابتدا لازم است گواهی ایام مرخصی استعلاجی و مرخصی بارداری توسط پزشک متخصص صادر شود و سپس به تایید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی برسد. پس از تایید از سوی تامین اجتماعی کارفرما مکلف به تبعیت از آن قوانین میباشد.

مرخصی استعلاجی قبل از زایمان، تاثیری روی مرخصی زایمان و زمان آن ندارد. زنان شاغل می‌توانند از هر دو مرخصی استفاده کنند؛ بدون این که تاثیری روی یکدیگر داشته باشند. البته مرخصی استعلاجی در این وضعیت هم شرایط خاص خود را دارد. اگر مرخصی استعلاجی بیشتر از ۱۵ روز نباشد، فقط تایید پزشک کافیست.