در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (130 امتیاز)
من بهمن ماه شروع به کار در وزارت بهداشت درمان نموده بصورت پیمانی ولی دیماه صاحب فرزندی شده بودم برای دریافت مرخصی زایمان به مشکل برخورد نموده ام و میگویند چون قبل از استخدام زایمان نموده اید مرخصی زایمان به شما تعلق نمیگیرد . لطفا راهنمایی بفرمایید.

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام مرخصی زایما ن به کسی تعلق میگیرد که یکسال قبل از زایمان دارای پرداخت ۶۰روز حق بیمه باشد