در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
با سلام. من سرنشین خودرو بودم .اگرتصادف درسال ۹۵ باشد وحکم دادگاه درسال ۹۶باشد.دیه من ۴۰ درصد دیه کامله،بیمه ۴۰ درصد دیه سال ۹۵ که ۱۹۰۰۰۰۰۰۰ هست رامیده ومیگه مابه تفاوت رابرو از راننده بگیر،آیا این کار قانونیه؟چطور میشه ازبیمه مابقی راگرفت؟ضمنا مابقی، ۴۰ درصد ۲۰۰۰۰۰۰۰ میشه که حدود ۸۰۰۰۰۰۰ هست،باتشکر
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

از طریق تقدیم  دادخواست مطالبه دیه یوم الادا میتوانید مبلغ کامل را دریافت کنید.