در سوابق بیمه توسط (7,050 امتیاز)

سلام

کد دستوری مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی از طریق USSD موبایل  چند است ؟ ممنون از شما

2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

کد دستوری USSD مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی:

یکی دیگر از راه های مشاهده سوابق بیمه با موبایل بدون دانستن شماره بیمه، استفاده از کد دستوری USSD موبایل می باشد. از این طریق می توان از تاریخ و مبلغ آخرین حق بیمه واریزی توسط کارفرمای خود اطلاع پیدا کنید.برای اینکار می توان کد دستوری #۴* را با گوشی تلفن همراه شماره گیری کرده، سپس گزینه ۳ که مربوط به تامین اجتماعی می باشد را انتخاب کنید. در منوی آمده گزینه استعلام را انتخاب کنید و پس از آن گزینه آخرین سابقه را انتخاب کنید و سپس کد ملی خود را وارد کنید. همچنین می توان #۱۴۲۰* را شماره گیری کرد و سپس گزینه استعلام را انتخاب کرد.

توجه داشته باشید که برای دریافت استعلام و آخرین سابقه بیمه رد شده از این طریق ابتدا می بایست در سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی ثبت نام کنید. در صورتی که هنوز در سایت سوابق بیمه ثبت نام نکرده اید بر روی گزینه روبرو کلیک کنید تا راهنمای سوابق بیمه بیدبرگ را مطالعه کنید >> سوابق بیمه <<