در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید

بنده در سال 48 الی 49 در شرکتی که منحل شده است مشغول به کار بوده ام . جهت جمع آوری سابقه به شهرستان مربوطه مراجعه نمودم . یک برگه اعلام سابقه بیمه باذکر شرکت و بدون کد کارگاه به نام اینجانب علی اصغر نعمت الهی و بدون مشخصات دیگر به همراه داشتم که در سال68 صادر شده بود .

پس از بررسی بایگانی راکد در لیست بیمه شرکت مربوطه مشخصات اینجانب با نام اصغر نعمت الهی ثبت گردیده است پیدا شده .لیست بیمه مشخصات دیگر مانند شماره شناسنامه و .... و اثر انگشت ندارد . اداره بیمه شهرستان به دلیل مغایرت نام ( در لیست علی اصغر فقط اصغر ذکر شده ) از اعلام سوابق خودداری میکند . چه کاری میتوانم انجام دهم .

در ضمن در لیست شرکت مربوطه فقط یک نفر به نام اصغر نعمت الهی است و نام مشابهی وجود ندارد

ممنون میشم از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شعبه می تواند با توجه برگه موجود که در سال 68 صادر شده است و بررسی مدت سابقه و تاثیر آن را در برقراری تعهدات بلند مدت از شما تعهد محضری اخذ نماید تا در صورت وجود شخص دیگری با همان نام شما هیچ گونه ادعایی نداشته باشید.