در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام در سی تی اسکن و ام آر آی قید شده است در ناحیه زانوی راست "شکستگی در بخش پوسترولترال کوندیل پروگزیمال تیبیا ودر کوندیل پروگزیمال فیبولا دیده میشودو شواهد شکستگی در حاشیه مدیال پاتیلا نیز قابل رویت است .
در ناحیه مچ پا " شواهد شکستگی در سمت لترال کوندیل دیستال تیبیا مشاهده میشود قطعه کوچک شکسته درانتهای دیستال کوندیل فیبولا نیزرویت میشود .تصویر قطعه کوچک استخوانی در حاشیه مدیال تالوس رویت میشود.
درنظریه پزشکی قانونی هیچ اشاره ای به این سکستگی ها نشده است .
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

حق اعتراض به نظریه پزشکی قانونی برای شما محفوظ است .‌