در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام اینجانب خودم راننده وسیله نقلیه بودم ودر تاریخ 96/09/20تصادف کرده ام پس ار ترخیص از طرف پاسگاه به پزشکی قانونی معرفی شدم . نظریه پزشکی قانونی صادرشده ولی بسیاری از جراحات اینجانب در نظریه درج نشده است . میخواهم به نظریه اعتراض کنم ولی دادگاه میگوید که پرونده شما مختومه شده و قرار منع تعقیب صادر گردیده است . اعتراض مرا قبول نمی کنند و مرا به کمسیون پزشکی قانونی معرفی نمی کنند چکار کنم ممنون
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام خدمت شما
شما میتوانید با مدارک دادگاهی شامل کروکی و قرا منع تعقیب و سایر مدارک از قبیل صورتجلسه کلانتری و نظریه اولیه پزشکی قانونی به شرکن بیمه مربوطه مراجه کنید و تشکیل پرونده حوادث راننده مسبب حادثه دهید و به پزشک معتمد بیمه معرفی شوید...پرداخت خسارت منوط به صدور بیمه نامه شما می باشدکه بیمه نامه های 96/5/1 به بعد شامل دیه و ارش و قبل از آن فقط فوت و نقص عضو تعلق می گیرد...با سپاس
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

میشه بفرمایید چه جراحاتی رو برای شما محاسبه کردن و چه جراحتی رو محاسبه نکردن ؟ موارد مندرج در گواهی پزشکی قانونی رو میتونید عنوان کنید