در قانون کار و قرارداد کار توسط (360 امتیاز)
پرسنل نوبت کار چنانچه در طول ماه باید بیست شیفت در محل کار باشند دو شیفت از مرخصی استحقاقی استفاده نمایند آیا باید از مبلغ نوبتکاری آنان کسر شود یا اینکه مبلغ نوبتکاری همواره در صد ثابتی از مزد مبنا میباشد و به مرخصی ارتباطی ندارد؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
در صورت عدم حضور در شیفت تعریف شده ، باید به تعداد ساعات شیفت ، مرخصی منظور شود و کارکرد کامل محاسبه گردد.