در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

شوهر من برج پنج تصادف کرد و درشت نی پای راستش شکست عمل شد پیچوپلاکش کردن،کارشناس تصادف تصادفو پنجاه پنجاه اعلام کرد چندوقت پیش ازطریق دادگاه درخواست نصف دیروکردیم هفت میلیون گرفتیم ولی گفتن ممکنه قاضی بعدازحکم نهایی یکم بیشترببره دیرو،واینم بگم نامه پزشک قانونی گفته بود کوفتگی وکبودی ماهیچه وخوردشدگی درشت نی پای راست که بدون عیب درمان شده،چندروز پیش دادگاه پایانی بود،میخوام بدونم قاضی کی حکموصادرمیکنه؟

چقددیه بهش تعلق میگیره؟

بیمه چقدطول میکشه پولو بده؟
2 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
خردشدگی مطلوب مطابق قانون مجازات اسلامی معادل 13.33 % می باشد .

معمولا قاضی تا یک هفته بعد از جلسه رسیدگی رای را انشا و ابلاغ می کند که از زمان ابلاغ تا 20 روز امکان تجدید نظرخواهی وجود دارد . اگر اعتراضی به رای نداشته باشید بعد از گذشت این مدت رای قطعی شده و  می توانید تمام مدارک را به طور کامل از دادگاه دریافت و به شرکت بیمه گر ارائه نمائید که بعد از تکمیل مدارک در واحد خسارت شرکت بیمه گر مطابق قانون مجازات سال 1395 موظف به پرداخت خسارت ظرف مدت 15 روز می باشند مگر در پرونده نقص وجود داشته باشد .