در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
درسال 79 تا 80  در یک شرکت مشغول بودم منتهی شرکت چند ماهی بیمه مرا رد نکرده والان کلا شرکت جمع شده ایا امکان پرداخت بیمه هست
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بله برای پیگیری حق بیمه خود میتوانید از دو طریق اقدام نمائید : 1- مراجعه به سازمان تامین اجتماعی محل کار مربوطه

2- طرح دادخواست در اداره کار محل انجام خدمت و اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی در ماه های مورد ادعای شما

در صورت رأی قطعی اداره کار بر محکومیت کارفرما مبنی بر پرداخت حق بیمه و عدم دسترسی به کارفرما ( به دلیل جمع شدن شرکت ) میتوانید به تامین اجتماعی محل کار خود مراجعه کنید و حق بیمه مربوطه را خودتان پرداخت نمایئد.