در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
از ماه دی سال ۶۳ در یک کارگاه خصوصی کار میکردم، در ماه خرداد سال ۶۴ بازرس بیمه آمد و از من سوال کرد که چه مدت در کارگاه مشغولم؟ من هم به برج دی سال ۶۳ اشاره کردم و بازرس همانطور ثبت کرده ولی اکنون تامین اجتماعی تاریخ ثبت بازرسی را محاسبه میکند و بیمه میگوید حق بیمه شش ماه قبلی را کارفرما نپرداخته و محسوب نمی شود البته آن زمان هیچگونه قرارداد یا فیش حقوقی نداشتیم، اکنون چگونه میتوانم آن شش ماه که بازرس هم تاریخش را قید کرده جزو سوابقم داشته باشم؟
توضیح اینکه کارگاه دارای کد کارگاهی بوده  و سابقه ی بازرسی های قبلی را داشته است و اولین بازرسی آن نبوده است.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
یا سلام

به اداره کار مراجعه و بر اساس ماده 148 قانون کار در مراجع حل اختلاف علیه کارفرما اقامه دعوی نمائید.