در دیه و بیمه خودرو توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم ببینم نحوه تقسیم دیه بین فرزندان و زن کسی که در اثر دیه فوت شده است چگونه است ؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

تسلیت و تعزیت بنده رو پذیرا باشید

منظورتون نحوه تقسیم دیه بین وراث است ؟

طبق قواعد ارث  جمهوری اسلامی ایران تقسیم میشود . لطفا تعداد فرزندان و همسر رابفرمایید .

ایا پدر و مادرمتوفی در قید حیاتند

اما با جهت احقاق حقوق همسر متوفی شما میتوانید قبل از پرداخت دیه ،درخواست مطالبه مهریه ایشان را به احرائیات اداره ثبت تقدیم کنید