در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام ...
اگر شخصی دوتا همسر داشته باشد و یکی را طلاق داده باشد و از آن همسری که طلاق داده است یک فرزند دختر داشته باشد و خود شخص فوت کند بعد از بازنشستگی حقوق باز نشستگی آن شخص چگونه بین همسر دائم و فرزند همسر طلاق گرفته تقسیم میشود به طور نصف نصف یا درصد دریافتیه همسر دائمی بیشتر خواهد بود ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام  سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است

سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

اطلاعات تکمیلی در:

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان تامین اجتماعی چگونه است ؟