در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
ظاهرا قانون به فرد مقصر وارث ، سهم از دیه متوفی  در نظر نگرفته است.
آیا این مورد با شرع هم مطابقت داره؟
آیا استثنایی هم داره؟
ظاهرا دریکی از  دادگاه ها گفتند که از لحاظ شرعی به راننده مقصر از دیه سهم میرسه و وراث میتونند با رضایت شخصی سهم مقصر رو پرداخت کنند
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... بر اساس ماده ماده 451- قانون مجازات اسلامی:  در صورتي كه قاتل از ورثه مقتول باشد چنانچه قتل عمدي باشد از اموال و ديه مقتول و در صورتي كه خطاي محض يا شبهعمدي باشد از ديه وي ارث نميبرد. در موارد فقدان وارث ديگر، مقام رهبري وارث است.