در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدرم در حال رانندگي به دليل صداي ماشين پياده ميشه تا ببينه مشكل چيه كه دستش ميره داخل تسمه ماشين و انگشت دست وسطش و انگشت گوچيك از وسط قطع ميشه
ایشون بیمه بدنه و بیمه شخص ثالث ایران بوده اند و بیمه تکمیلی ایثارگران هم هستن
و بيمه جانباز و بيمه بدنه و بيمه شخص ثالث دارد

آيا ديه شامل اين مورد ميشه؟؟و چند درصد هست
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

این خسارت از محل پوشش حوادث راننده قابل دریافت است. اگر شرکت بیمه زیر بار نرفت باید حتما شکایت کنید.

اگر سوالی داشتید می توانید با درخواست مشاوره تلفنی، مفصل با یکدیگر بحث کنیم.