در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام زمانیکه داشتم لاستیک ماشینم راکه پنچرشده بودتعویض میکردم جک دررفت ودستم زیر ماشین گیرکرد وازدونقطه شکست آیابه بنده باتوجه به اینکه تاریخ تمدیدبیمه نامه ام فروردین ۹۷بوده وبیمه ایران هم هست دیه تعلق میگیرد ـ متشکرم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مطابق ماده ۱۴ ایین نامه اجرایی ماده ۳ قانون بیمه ثالث مصوب ۹۵ اگر راننده در زمان وقوع حادثه در خارج از خودرو باشد در حکم شخص ثالث و پرداخت خسارت به ایشاان از محل شخص ثالث بیمه نامه خودرو میباشد