در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
مدت زمان استفاده از مقرری بیمه بیکاری ب دلیل حادثه اتش سوزی چه مدتی مباشد وایا با باسازی کارگاه وشروع ب کار  شرکت کارگرانی که بعد از حادثه وتنظیم پرونده بیمه بیکاری اخراج شدند وتسویه باهاشون شده حق بازگشت به کار ودر صورت عدم نیاز توسط کار فرما میتوانناز مقرری بیمه بیکاری براساس س.ابق بیمه ای که دارن استفاده کنند
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر کارفرما اعلام نماید که شما به کار برگردید وشما کوتاهی نمایید بیمه بیکاری شما قطع میشود وبراساس سابقه میتوانند از بیمه بیکاری استفاده نمایند