در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.ممنون از سایت خوبتون.

من از اداره کار رای بازگشت به کار گرفتم.میخواستم بدونم چقد طول میکشه تا برگردم سر کار و اینکه در رای من در باره حقوق ایام تعلیق چیزی نوشته نشده.باید اعتراض بزنم یا نه.شرکت خودش اون حقوق رو میده ؟
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
سلام

وقت بخیر

پس از قطعی شدن رای بازگشت به کار شما میتوانید با اخذ اجراییه دادنامه مربوطه از اداره کار نسبت به بازگشت به کار اقدام نمایید .

در خصوص عدم محاسبه و انشا حق السعی مدت ایالم تعلیق نیز اداره کار مربوطه دچار اشتباه شده است و میبایست محاسبه مینمود .

پرداخت حق السعی ایام تعلیق مستقیما بر عهده کارفرما خواهد بود .