در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
حتی اگر قرارداد به صورت موقت(یکساله) باشد وکارفرما با استعفا موافقت نکند این پاسخ در مورد این سوال صدق میکند؟ باتشکر
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

وقت بخیر

استعفا صرفا در مورد قراردادهای دائم و پرسنل رسمی قانونی میباشد و در خصوص قراردادهای مدت معین یا همان پرسنل موقت چنین موضوعی را نداریم .

هر چند که این موضوع تبدیل به رویه گردیده است و در هر دو موزد قرارداد استفاده میشود