در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
در تصادف با موتور سیکلتی ک منجر به جرح ایشان شده و طبق نظر اولیه کارشناس با توجه به فرعی به اصلی بودن تصادف ،موتور مقصر شناخته شده، به جز دریافت خسارت به اتومبیل ،خسارت ناشی از اتلاف وقت و بیکار شدن ،درصورت کار کردن با اتومبیل یا مرخصی بدون حقوق از محل کار و هزینه های جرثقیل و پارکینگ و رفت و آمد و تشکیل پرونده را چگونه دریافت کنم ،و همچنین راننده موتور در صحنه و بیمارستان بنده را تحدید به ضرب و جرح خود و خانواده ام و همچنین فحاشی رکیک و ناموسی کرده اند ،چگونه ایشان را تحت تعقیب قرار دهم و آیا به نتیجه میرسد؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندی عزیزم‌ .کافیه ایشون یه اعتراض بزن روی رای کارشناس ‌و بعد درخواست هیات سه نفره کنه و اونها هم با توجه به خاص بودن وسیله شما و عدم تناسب گواهینامه با وسیله برای شما درحه ای از تقصیر بزنن.