در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من در اثر حادثه حین کار دچار نقص در چشم چپ شدم بصورت دایم و شرکت بیمه مسیولیت دارد میخواستم بدونم  ایا من میتونم برای گرفتن غرامت هم از بیمه مسیولیت غرامت بگیرم و هم از بیمه تامین اجتماعی و ایا اینها ربطی به هم دارند یا هر کدام بطور مجزا این غرامت را پرداخت میکنن                            با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

از باب استفاده از بیمه مسئولیت شما میتوانید نصف دیه کامل را بعلت از دست دادن یک چشم دریافت کنید

ازباب استفاده از بیمه تامین اجتماعی میتوانید بعنوان از کارافتادگی دائمی از تامین اجتماعی مستمری از کار افتادگی دائم بگیرید