در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من چن ماه پیش تصادف کردم ۲ ماه تو کما بودم به دلیل امبولی ریه و استخوان ران من تو تصادف شکست و پلاتین گذاری کردن بعد از بلند شدن از کما تنگی تراشه شدم و گلوم رو جراحی کردن و ۳ سانت نای رو بریدن بعد رفتم عمل لگن وزانو چون استخوان اضافی تو کما بودم تو بدنم رشد کرده بود   چقدر دیه برا من اعمال می شود ؟؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما دارم

این مورد واقعا تخصصیه وفقط باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا درصد صحیح رو بهتون بدن