در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
من فردی هستم 18 ساله
در اردیبهشت ماه تصادف کردیم من سرنشین عقب ماشیین بودم
ماشیین با سرعت بیش از 100 تا چک کرد من و بق دستیم از ماشین پرت شدیم بیرون اون فرد بقل دستیم در جا فوت کرد
منم در جا رفتم کما- 1 ماه در کما بودم و صدمات من ضربه مغزی ،دستم شکیست ، دستم خراش برداشت ، دست چپم ساییده شده بود ، و میگن یکی از دنده هام شکسته بود و کبد منو سوراخ کرده بود البته این یه شایعه ماننده بیمه تایید نکرده که بیمارستان چنین مطلبی و نوشته حالا بگذریم
الان 4 ماه گذشته و هیچ خبری نشده که بنده چقدر قراره پول دیه بگیرم ؟

یه مطلب دیگه من اسفند ماه 18 ساله میشم و فعلا بیمه گفته 18 اسفند باید یه بار دیگه ببینیمت
این یه سوال کی خبر میدن به نظر شما ؟

سوال دیگر یه فردی که ضربه مغزی شده و کما رفته حداقل چقدر بیمه دریافت میکند؟راستی بنده در ماه حرام تصادف کردم

ممنون میشم جوابی به من بدید من خیلی خلیی منتظرم حداقل گفتم بیام خودم پیگیری کنم تحقیق کنم شاید بدونم ممنون میشم جوابمو بدید
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز سوالات شما کمی مبهم هستن ولی اگر بخوام جوابی کلی خدمتتون عرض کنم

شما در هر حال و در هر سنی شامل استفاده از بیمه ماشین مقصر خواهید شد و میزان تقریبی دیه شما بابت شکستگی شما یا۸درصد(مطلوب التیام یافته) یا۱۰ درصد (بصورت نامطلوب)

و بابت سایر جراحات حدود۲ درصد دیه کامل