در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
مادر بزرگ بنده که ۸۰ سال سن دارد حدود ۴۰ روز پیش هنگام عبور از عرض خیابان بر روی خط عابر پیاده با خودروی پراید برخورد میکند و بر اثر این برخورد و ضربه ای که به سر ایشان وارد میشود ایشان به مدت ۴۰ روز است که در ای سی یو هستند  و نه تنها کسی را نمیشناسند بلکه کنترل ادرار و مدفوع و حتی بلع غذا را از دست داده اند و دکتر میگوید امکان برگشت این منافع ضعیف است.تکلیف چیست؟دیه چه میزان خواهد شد؟کار دیه را از کجا شروع کنم؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای ایشون ارش تعیین خواهد شد و درصورتی که بهبود پیدا نکن بابت عدم کنترل ادرار و مدفوعذدیه کامل پرداخت خواهد شد و همچنین برای شروع کار  میتونین لز راننده شکایت کنید و تقاضای معاینه پزشکی قانونی کنید