در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من تو یه تصادف استخوان فمور رانم شکست

تو بیمارستان یه پلاتین گذاشتن داخل استخوان ک ۶ ماه بعد شکست و مجددا عمل کردم که ضمن خارج کردن پلاتین قبلی پیچ (۱۱ عدد) و پلاک جدید گذاشتن ... و از بالای لگنم پیوند استخوانی گرفتن و انجام دادن ولی هنوزم بعد از ۷ ماه جوش نخورده...

مفصل کتفمم در رفت که یکبار عمل شد و ۲تا پیچ گذاشتن و دو بار هم عمل شد و هربار یکی یکی از پیچهارو در آوردن ضمن اینکه بافت عضله هم پاره شده بود..

در کل من بیشتر از ۲۰۰ تا بخیه خورده بدنم ...

زاالان میخوام بدونم

بخیه ها ارس داره یا نه؟ زانویی ک وضعیتش معلوم نیست چطور؟ مفضل کتفی ک دکتر میگه آرتروز گرفته چی؟ دیه پیوند چقدره؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام خدمت شما

بهتراست جهت رسیدن به پاسخ درست تر ، نظریه پزشکی قانونی را ارسال نمایید .

با توجه به سوال شما باید گفت که برای در رفتگی کتف شما 4درصد ارش در نظر گرفته خواهد شد. و 2درصد هم بابت جراحی کتف و بایت شکستگی استخوان ران شما هم 8 درصد از دیه کامله و 2 درصد ارش هم بابت آسیب نسج نرم پا ناشی از جراجی و 2 درصد ارش بات جراحی پیوند استخوان در نظر گرفته خواهد شد و در صورت عدم جوش خوردن استخوان و تغییر حالت یا کوتاهی و انحراف و عدم التیام کامل ارش در نظر خواهد گرفت و در صورت تغییر حالت پوست شما ناشی از جراحی های مکرر هم ارش متناسب با آن در نظر خواهند گرفت که پزشکی قانونی برای تعیین و مشخص شدن موارد فوق طول درمان در نظر می گیرد تا بتواند بطور صحیح میزان دیه و ارش را تعیین نماید.

با آرزوی سلامتی برای شما